„Ez a műsor megmutatta számomra, hogy értékes ember vagyok” – interjú Roxival, a 2022-es Mestercukrász győztesével
2:00„Volt, amikor állt a forgatás, mert szakadtunk a röhögéstől” – A Mestercukrász séfjei elárultak pár kulisszatitkot a 2. évadról
1:43„Ez egy új kezdet!” – Roxi csak az utolsó pillanatban hitte el, hogy megnyerheti a Mestercukrászt
2:12MestercukrászFördős Zé a Mestercukrászban: Ha engem valaki meghív vendégségbe, csupa jó dologra számíthat
2:00Mestercukrász„Volt, amikor állt a forgatás, mert szakadtunk a röhögéstől” – A Mestercukrász séfjei elárultak pár kulisszatitkot a 2. évadról
1:43Mestercukrász„Ez egy új kezdet!” – Roxi csak az utolsó pillanatban hitte el, hogy megnyerheti a Mestercukrászt
2:29MestercukrászGábor minél tovább szeretne menetelni, hogy barátnőjével megnyithassák a cukrászdájukat
2:34MestercukrászZsombi a Mestercukrász miatt tanult meg sütni, viszont sosem kóstolja meg a desszertjeit
Étellel a szép és fiatal bőrért – összeszedtük, mi mindent kell tudni a kollagénrőlA test „építőköve” is lehetne a kollagén, ami a legismertebb és legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje az emberi szervezetben.
Egy vietnámi médiadizájner és egy huszonéves magyar séf zseniálisan kreatív éttermében jártunkEgy forró pho minden évszakban telitalálat, de a vietnámi gasztronómia sokkal izgalmasabb, mint egy rizstésztás húsleves. Jenny Le és csapata bebizonyítja, hogy kreativitással olyan fúziókat lehet életre hívni az ázsiai konyha képviselőiből, amik után minden más étterem unalmasnak tűnik majd!
3 lepény Zsoltitól, ha már unod a pizzátTudjuk, tudjuk, a pizzát nem könnyű megunni, de néha nem árt a változatosság. Zsolti ezúttal lepényeket készített: hozott egy tepsis, egy töltött és egy szendvics változatot is
Körtés-gorgonzolás lepényszendvicsVannak alapanyagok, amik rendkívül jól passzolnak egymáshoz. Ilyen a gorgonzola és a körte, amit kiegészítésként még egy kis mézzel, dióval és rukkolával turbóztam fel. Egy ilyen szendvics láttán szerintem nincs ember, aki ne nyelne egy nagyot. Pláne, ha szereti a gorgonzola erős, jellegzetes ízét! :)
Bolognai raguval töltött lepényAz olasz konyha egyik legismertebb raguja a bolognai ragu, amit egyébként ők abszolút nem így hívnak. 😀 De a lényeg nem ez, hanem az, hogy ez a ragu még egy lepénykenyérbe töltve is kiválóan működik!
Olaszos tepsis lepényEzt a verziót leginkább a római jellegű pizzához tudnám hasonlítani. Az, hogy mit pakol rá az ember fia, csakis ízlés kérdése. De ezt az olaszos változatot szerintem mindenki csípni fogja.
Itt az 5 legfrankóbb, legropogósabb rántott hús, amit valaha ettél!Kívül ropogós bunda, belül omlós, szaftos, puha hús – kapaszkodj, a legcsodásabb rántott húsok jönnek!
Nem tudom, mit főzzek ma – Mangós csirke és hagymás-babos masni kolbásszalNagyon komfort kaják következnek most! Ha nem egy megszokott csirkére vágysz, akkor dobd fel egy kis mangós curryvel. A hagymás-babos-kolbászos masni pedig úgy jó, ahogy van, azt már nem kell feldobni semmivel sem. :D
Gluténmentes kenyérHa gluténérzékeny vagy, ez a kenyér lesz a kedvenced! Nagyon puha, könnyen elkészíthető, és még dagasztani sem kell! ;)
Megvan a győztes! – ez lett 2024-ben a Balaton fagyijaMár bőven kezdetét vette a fagyiszezon, és a versenyek is zajlanak. Most kiderült, hogy ki kapta Balaton fagyija 2024 címet.
„Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok” – interjú a Mestercukrászból kizárt versenyzővel, Jellyvel
„Én sütni jöttem, nem a Mónika Show-ba” – Katát sokkolta Jelly kiborulása, és a forgatás utáni telefonbeszélgetésükben sem volt köszönet
„Egyszer próbálkoztam tortákkal, és akkora káosz lett a konyhában, hogy a világomat nem tudtam” – interjú Juhos Jocival, a Mestercukrász séfjével, aki nem süt sütit otthon
Kata majdnem feladta, Szabi ki akarta cselezni a zsűrit, Liptai Claudia pedig dalra fakadt a Mestercukrászban
8:56Fókusz„Ha valami nagyon tökéletesnek tűnik, biztos, hogy nem az” – a Mestercukrász győztese 17 évig élt együtt egy nárcisztikus férfival
Bulvár„Egy beteg ember játékszere voltam” – 17 évig tartó, mérgező kapcsolatáról vallott a Mestercukrász győztese